Sayfalar

10 Ağustos 2009 Pazartesi

BARBUNYANIN KIŞA HAZIRLIĞI

EŞİM ANTALYADAN DÖNERKEN 4-5 KİLO BARBUNYA GETİRDİ ANTALYADA AK BARBUN DENİYOR BEYAZ OLUYOR.AMA LEZZETİ SÜPER.BENDE AYIKLANDIKTAN SONRA BOLCA RENDELENMİŞ DOMATESİ TENCEREDE BİRAZ PİŞİRDİKTEN SONRA YIKANMIŞ BARBUNYAYI İLAV EDİP KAVURUYORUM (7-8 DAKİKA KADAR)SOĞUDUKTAN SONRA POŞETLERE AYIRIP HEMEN DONDURUCUYA KOYUYORUM.KIŞINDA SOĞANINI ZEYTİNYAĞINDA KAVURDUKTAN SONRA DİREK DONDURUCUDAN TENCEREYE MÜKEMMEL LEZZET MMMMM





Hiç yorum yok:

Bu Blogda Ara

Blog Widget by LinkWithin

Hakkımda

Fotoğrafım
bir oğlum var İZMİRLİYİM :)

birileri bizi gözetliyor