Sayfalar
5 Ekim 2009 Pazartesi
DONDURUCUYA TAZE FASULYE
Eskiden dondurucuya taze fasulyeyi suda şoklayarak koyuyordum.Şimdi taze barbunyada yaptığım gibi domatesi tencereye doğrayıp kavuruyorum.Fasulyeyi yıkayıp ayıklayıp istenilen büyüklükte ayırdıktan sonra domatesin içine ilave edip onuda hafif sararana kadar kavuruyorum.Böylece pişerken çiğ koku olmuyor ve lezzetli oluyor.Soğuduktan sonra da poşetlere koyup yallah dondurucuya.
Etiketler:
barbunya,
domates,
dondurucu,
taze fasulye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
13 yorum:
Palamutu resmini gördüm çok iştah açıcı hemen gidip bu akşam pişiriyorum daha henüz yapmadım bu sezon.
Fasulye bilgisi için teşekkürler..
Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın...
:( o palamut değil arkadaşım levrek .Sanada mutlu haftalar olsun canım.
Çok güzel bir fikir.
Sevgiler...
teşekkürler şanslı .
bende mı aksam balık yapsam afiyet olsun canım
haftada 3 gün balık dio dr lar :))
Ben de o çiğ kokusu yüzünden sevilmiyor diye koymadım bu sene dondurucuya. Böyle saklamak iyi fikirmiş denemeliyim muhakkak:)
abla ben bu ne ya ahah başka bir yazına mı yazcaktım dalmışım fikir süper diyecekken balaık malık kafayı yemişim sorry ya :)
sende beni hiç bozmamışsın ya yarıldım ay ne komiğiz biz canımsın ya ahahah
olsun bebişim no problem yukarıdaki balığı görünce canın balık istedi hımmm hamilemisin?ehehehehe
hehe yok valla değilim canom olsam yedi cümle duyar yok duymaz konuştuğumuz gibi bu kez susarım bana kalır cano birde kelime onayını hayır yap bu blogda da mucx
Kutlarım.ne güzell ne pratikk.
TEŞEKKÜR EDERİM.
Yorum Gönder