Sayfalar

5 Ekim 2009 Pazartesi

DONDURUCUYA TAZE FASULYE


Eskiden dondurucuya taze fasulyeyi suda şoklayarak koyuyordum.Şimdi taze barbunyada yaptığım gibi domatesi tencereye doğrayıp kavuruyorum.Fasulyeyi yıkayıp ayıklayıp istenilen büyüklükte ayırdıktan sonra domatesin içine ilave edip onuda hafif sararana kadar kavuruyorum.Böylece pişerken çiğ koku olmuyor ve lezzetli oluyor.Soğuduktan sonra da poşetlere koyup yallah dondurucuya.

13 yorum:

Evimin İncileri Belgin dedi ki...

Palamutu resmini gördüm çok iştah açıcı hemen gidip bu akşam pişiriyorum daha henüz yapmadım bu sezon.

Fasulye bilgisi için teşekkürler..

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle sevgiyle kalın...

MAYdesignorg dedi ki...

:( o palamut değil arkadaşım levrek .Sanada mutlu haftalar olsun canım.

ŞANSLI dedi ki...

Çok güzel bir fikir.
Sevgiler...

MAYdesignorg dedi ki...

teşekkürler şanslı .

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

bende mı aksam balık yapsam afiyet olsun canım

MAYdesignorg dedi ki...

haftada 3 gün balık dio dr lar :))

Bizim Gibiler dedi ki...

Ben de o çiğ kokusu yüzünden sevilmiyor diye koymadım bu sene dondurucuya. Böyle saklamak iyi fikirmiş denemeliyim muhakkak:)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

abla ben bu ne ya ahah başka bir yazına mı yazcaktım dalmışım fikir süper diyecekken balaık malık kafayı yemişim sorry ya :)

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

sende beni hiç bozmamışsın ya yarıldım ay ne komiğiz biz canımsın ya ahahah

MAYdesignorg dedi ki...

olsun bebişim no problem yukarıdaki balığı görünce canın balık istedi hımmm hamilemisin?ehehehehe

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

hehe yok valla değilim canom olsam yedi cümle duyar yok duymaz konuştuğumuz gibi bu kez susarım bana kalır cano birde kelime onayını hayır yap bu blogda da mucx

Onuncu Köyün Adamı dedi ki...

Kutlarım.ne güzell ne pratikk.

MAYdesignorg dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM.

Bu Blogda Ara

Blog Widget by LinkWithin

Hakkımda

Fotoğrafım
bir oğlum var İZMİRLİYİM :)

birileri bizi gözetliyor